geen foto

De kleine klussen

Ook voor diverse kleinere klussen maar zeker geen onbelangrijke klussen kunt u bij mij terecht. ik kan voor u die druppelde kraan vervangen, nieuwe wandplanken of die mooie nieuwe lamp ophangen. Stopcontacten te kort? Dan maak ik voor u een extra stopcontact. Kortom ook voor de kleine klussen kunt u bij mij terecht.

Sanitair

U wilt een nieuwe badkamer of bijvoorbeeld een nieuw toilet. U kunt dit helemaal zelf indelen qua wensen en hiervoor de materialen bestellen. Mocht u er niet zelf of samen met de winkel uitkomen, dan kan ik u hier uiteraard bij helpen. Vanaf dan regel ik alles voor u van het moment dat u klaar bent met douchen tot het moment waarop u weer kunt douchen. Alles wat moet gebeuren voor uw droombadkamer of toilet doe ik zelf. Van het leidingwerk en de afvoeren tot het tegelen en vervolgens het monteren en plaatsen van de meubels. Er komen geen andere partijen over de vloer wat vaak als prettig wordt ervaren.

Daarnaast is het ook mogelijk dat ik kleinere aanpassingen voor u uitvoer. Misschien heeft u tegels met barsten of wilt u die beschimmelde kitranden laten vervangen? Heeft u misschien een leiding die lekt ook dit kan ik voor u aanpakken.

Wateronthanders

Kent u dat al die witte aanslag in de badkamer. U weet waarschijnlijk al dat dit kalk is. Wist u dat hier ook iets tegen te doen is? Hiervoor is een waterontharder. Dit is een apparaat dat uw water ontkalk. Dit zorgt voor een langere levensduur van al uw huishoudapparaten en scheelt in schoonmaak. Afbouw en Servicebedrijf R van der Horst kan u informeren over de mogelijkheden van een waterontharder. Daarnaast plaats, onderhoud ik het apparaat voor u. Tijdens en plaatsen en het onderhoud controleer ik de waterkwaliteit. Mocht het nodig zijn dan stel ik het apparaat bij voor een nog betere water kwaliteit.

Tuin renovatie

Wilt u, uw tuin aanpakken dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik vind het erg leuk om een tuin van begin tot eind een nieuwe uitstraling te geven. Hierin realiseer ik alles voor u. We kunnen samen uw wensen bespreken en een ontwerp maken. U kunt dit natuurlijk ook zelf al gedaan hebben. Als u er klaar voor bent en de materialen geleverd zijn pak ik de tuin helemaal aan. Ik begin met de oude bestrating weg halen en eventueel afvoeren. Dan waar nodig is graaf ik een deel af en zorg ik voor een goede basis voor de nieuwe bestrating. Dan gaat het straatten beginnen. Tijdens en na het straatten zorg ik dat de tegels allemaal gevoegd worden met voegzand. Vervolgens zorg ik dat de tuin netjes en opgeruimd achter gelaten wordt zodat u lekker kunt gaan genieten van uw tuin.

Naast volledige renovatie, kan ik ook kleinere aanpassingen voor u realiseren zoals het plaatsen of onderhouden van uw schutting. Misschien wilt u meer ruimte voor planten of juist minder. Dit kan ik allemaal naar uw wens maken en aanpassen.

Kleine verbouwingen

Hierin staat alles open. Enkele voorbeelden zijn: Het plaatsen van binnenmuren, het leggen van een nieuwe vloer, een volledige verdieping renoveren. Het kan allemaal. Laat uw wensen weten en ik kan kijken wat ik voor u kan doen.