geen foto

Werkwijze

aak hoor van mijn klanten dat het prettig is dat ik niet met onderaannemers werk. Ik werk per klus en klant, dit zorgt ervoor dat ik begin aan een klus en deze afmaak voordat ik naar een andere klus ga. Alle werkzaamheden die ik doe voer ik zelf uit. Het grote voordeel hiervan is dat het contact persoonlijk en altijd met mij is. Hierdoor loopt de communicatie makkelijk, vlot en is alles duidelijk voor u.

Bij grotere werkzaamheden of klussen kom ik altijd graag eerst vrijblijvend langs. Zo kan ik uw wensen met u bespreken en de situatie ter plekken bekijken. Hierdoor heb ik een beter inzicht in de werkzaamheden die gedaan moeten worden en kan ik u hierin adviseren. Om vervolgens uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Indien gewenst krijgt u van mij een offerte dit kan een afgesproken/aangenomen prijs zijn of eventueel per uur. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden, maar wordt altijd voor aanvang van de werkzaamheden met u afgesproken.

 

Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte/ en of prijsafspraken dan plan ik samen met u een definitieve datum waarop ik de werkzaamheden kom uitvoeren. Dit hebben we bij de vorige stap natuurlijk wel al globaal besproken.

 

Dan ga ik voor u aan het werk en zoals al eerder genoemd begin ik aan de klus en stop ik pas wanneer deze volledig afgerond zijn. Ook de afronden neem ik voor mijn rekening ik zorg dat de werkzaamheden na afloop afgerond worden en alles netjes achter gelaten kan worden. We zullen dan samen de uitgevoerde werkzaamheden nalopen en kunt u het eindresultaat bekijken. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er iets nog niet naar wens is kunt u dat ten alle tijden laten weten zodat dit voor de afronding klaar is.

Tot slot ontvangt u van mij de factuur en kunt u gaan genieten van het eindresultaat.